SVETOVALNICA

strokovnjaki za
spodnje perilo

8 vrst modrčkov, ki jih oblečete pod svečano obleko

Datum:12.1.2020

Se je tudi vam že zgodilo, da ste se odpravljale na zabavo, našle čudovito obleko, a je bila ta tako »domiselna«, da je vaš klasičen modrček kukal izpod nje z vseh strani? Da bi lahko oblekle kakršno koli obleko in zasijale na dogodku, smo za vas pripravili praktična navodila.
Obleke brez naramnic

1. Obleke brez naramnic

Pozabite na silikonske »nevidne« naramnice. Kot prvo, te vam ne bodo naredile nobene usluge, saj se raztegnejo in izgubijo obliko. Kot drugo pa so VEDNO vidne. Bolj praktičen je bodi brez naramnic, ki ne le oblikuje popoln dekolte, ampak oblikuje tudi predel trebuha.

Druga možnost je kakovosten in dobro pristajajoč modrček brez naramnic. Zapomnite si, da mora obseg, tudi pri klasičnem modrčku z naramnicami, nositi 80 odstotkov teže prsi, zato je resnično zelo pomembno izbrati primerno velikost. Preizkusite našo aplikacijo Svetovalnica (proklik Svetovalnica), ki vam bo pomagala pri izbiri.

P. S.: Če izberete obleko korzetnega kroja, ne potrebujete modrčka, saj je podpora všita v životcu.

Obleke s krojenim hrbtom

2. Obleke s krojenim hrbtom

Če se odločite za obleko posebnega kroja na hrbtu namesto globokega dekolteja, potrebujete le pašček za znižano zapenjanje. Pripnete ga na kateri koli priljubljeni modrček in čudež je tu.

Odlična izbira je tudi večfunkcijski modrček z znižanim zapenjanjem na hrbtu, ki predvsem bujnejšemu oprsju zagotavlja solidno oporo.

Obleke brez rokavov

3. Obleke brez rokavov (ali z izraziteje krojenimi naramnicami)

Tudi v tem primeru vam bo čudovito služil vaš priljubljen gladek modrček (idealno v barvi kože). Zadostuje, da si omislite spenjalec naramnic.

Ta zadevica naramnice spne skupaj tako, da niso vidne niti pri globoko krojenih rokavnih okroglinah.

Obleke z zavezovanjem za vratom

4. Obleke z zavezovanjem za vratom

Tukaj gre že bolj zares in treba je poseči po pravih pripomočkih za stajling, ki jih uporabljajo tudi profesionalni stilisti. Zanesljiva izbira so samolepilni modrčki.

Slaba novica je, da jih boste na koži čutile, odstranjevanje pa je lahko nekoliko neprijetno. Delujejo podobno kot velik obliž. Po drugi strani nekateri izmed njih pridržijo prsi do velikosti košaric H, pod obleko pa jih resnično ni videti.

Namenjeni so vsem vrstam priložnosti, a je treba izbrati ustreznega pod določenim krojem oblačila, zato podrobno preučite navodila za uporabo in izberite tistega pravega.

Obleke z globokim dekoltejem

5. Obleke z globokim dekoltejem

Obleka, ki bo vsakega tipčka na razdalji enega kilometra popolnoma obnorela. Ta kroj vam zato toplo priporočamo, poleg tega pa imamo za vas poseben modrček za globoke izreze, ki bo vaše prsi obdržal na mestu in ne bo pokvaril učinka obleke. Na voljo je v velikostih do 80/D.

Če pa imate poleg globokega izreza še odprt hrbet ali potrebujete večjo velikost, preizkusite lepilna modela U-Style Bra ali Bye Bra.

Obleke z golim hrbtom

6. Obleke z golim hrbtom

Tudi ta kroj je velik izziv. Izbira modrčka je odvisna od namena – ali morate prsi privzdigniti in povečati ali jih ukrotiti. V prvem primeru vam predstavljamo modrček, ki se imenuje metuljček.

. Odvežete zapenjanje, ga udobno nalepite na kožo, vrvice pa zategnete in zavežete. Učinek push-up je zagotovljen, pa čeprav modrček nima ne zadnjega dela ne naramnic. Ni za kaj, zahvalite se nam lahko kasneje.

V drugem primeru je odlična izbira modrček Bye Bra, ki bo ukrotil prsi do velikosti košaric H.Obleke z asimetričnim izrezom

7. Obleke z asimetričnim izrezom

Če si ne upate trendovske obleke ali topa z eno naramnico obleči brez modrčka, imate nekaj možnosti.

Prijetno vam bo v dobro pristajajočem modrčku brez naramnic, vendar bo ta pod nežnim materialom morda viden.

Tukaj se bo zopet izkazal nevidni lepilni Bye Bra, ki ga pod oblačili ne bo opazil nihče. In kot smo že povedali, je na voljo do velikosti košaric H.Obleka v slogu skoraj gola

8. Obleka v slogu »skoraj gola«

Za vse pogumne ženske, ki ste tako čudovite, da ne potrebujete oblikovanja prsi, sploh pa se vam ni treba ukvarjati z izbiro ustrezne vrste modrčka, imamo en nasvet.

Tudi če imate oprsje popolne oblike in lahko hodite brez modrčka skozi vse leto, si vseeno priskrbite silikonske nalepke za bradavice. Da se ne bi znašle v situaciji, ko bi delovale ceneno.

V primeru bujnejšega oprsja pa vam bo zopet prav prišel Bye Bra.


Newsletter

Želite biti na tekočem z novostmi?Želite biti na tekočem z novostmi?

Urejanje, odjava