01 777 86 87 (PON - PET 8.00 - 17.00) 01 777 86 87 (8.00 - 17.00)

Svetovalnica
0
Do brezplačne dostave manjka še 9999,- Kč
Meni

IZBIRA KOPALK GLEDE NA TIP POSTAVE

Aktuálně v magazínu


Kategorije

Datum:26.10.2018

Tudi vi ne veste natančno, kateri kroj kopalk bi vam najbolj pristajal? Za vas smo pripravili nekaj nasvetov in trikov, kako izbrati prave kopalke glede na tip postave. S pomočjo nekaj malih zvijač boste neopazno skrili drobne pomanjkljivosti in pozornost preusmerili na svoje prednosti.

 

1. Tip postave „obrnjen trikotnik“

Je postava, za katero so značilna široka ramena, širša od bokov, in ožji pas. V tem primeru je treba pozornost preusmeriti od ramen, torej skriti njihovo dominacijo. Idealen trik, ki ga je v tem primeru vredno priporočati, je spodnji del kopalk v pestrih barvah. Vizualno bo preusmeril pozornost od zgornjega dela. Različna gubanja in plastenje materiala je naslednji plus. Kar se tiče oblike, so to v osnovi lahko vsi tipi hlačk, tako bikini, kot vroče hlačke, hlačke s hlačnico ali pa boksarice. A najbolj vam bodo pristajale vroče hlačke.

 

 

 

 

 

2. Tip postave „trikotnik“

Je postava, ki ima ožja ramena in široke boke, torej obratno od prejšnjega tipa. V tem primeru zopet priporočamo optično preusmeritev pozornosti od spodnjega dela postave – nosite izrazit ali materialno plasten zgornji del in enobarven spodnji del. Pri modrčkih bodo zelo dobro izpadli tisti z zavezovanjem za vratom, z zanimivimi cvetličnimi vzorci. Plastične cvetlice so hit tega poletja.

 

 

 

 

3. Tip postave „jabolko“

Razpolaga s širokim prsnim košem, skoraj neprepoznavnim pasom in večjim trebuščkom. Ramena in boki so ožji. Od širših delov je treba odvrniti pozornost, to bo uspelo z enodelnimi kopalkami z več rezi, ki bodo optično raztegnile in zožile postavo. Primeren je dvodelen tankini, ki zakrije del trebuščka, a ga je mogoče pri sončenju zavihati in uporabiti kot klasične dvodelne. Monokini bo postavo optično zožil, vendar zakril večji trebušček. Pomagajo tudi primerni dodatki za na plažo – krila, obleke, ogrinjala za plažo, tunike, ki imajo vzorce in so različnih barv. Dobro odvračajo pozornost in oblikujejo postavo. Tankini z učinkom steznika v območju trebuščka bo dodal potrebno obliko in želeno mero raztezanja.

 
 
 
 

4. Tip postave „peščena ura“

V osnovi gre za idealen tip postave, ki ima enako široka ramena in boke, ob tem pa ožji pas. Ženske s takšno postavo bi morale svoje obline poudariti – pristajal jim bo vsak trend. Idealna izbira so kopalke z zgornjim delom v obliki trikotnika, barvite hlačke, ali pa kopalke brez naramnic, mirno tudi enodelne z zanimivim vzorcem in barvo. Preizkusite tudi kopalke z zgornjim delom tipa bardot.

 

 

 

 

5. Tip postave „atletska“

Ženske, ki se veliko ukvarjajo s športom, imajo pogosto raztegnjen, mišičast trup z malo oblikovanimi oblinami. Prehod med boki in pasom je zato skoraj neviden. Pri tem tipu postave je treba podpreti ženskost in ustvariti obline. Idealne so vroče hlačke na zavezovanje, bolj izrezan bikini ali pa enodelne kopalke z izpopolnjenim pasom, ki bo s tem poudarjen. Seveda pa so možni tudi ostali kroji. Letos so priljubljeni cvetlični vzorci ali zanimive barve in njihove kombinacije. Čudovito delujejo tudi košarice z veliko opore, ki bodo zagotovile prelep dekolte.

 

 

 

Ne pozabite k prilagajočim kopalkam izbrati tudi primernih dodatkov za plažo, ki ne bodo le skrili kakršnekoli pomanjkljivosti, ampak so tudi videti čudovito.


Newsletter

Želite biti na tekočem z novostmi?Prijavite se na newsletter in pridobite 5 €

Urejanje, odjava