Svetovalnica Menjava in vračila

Vaša košarica je prazna

In to je velika škoda. Dodajte nekaj iz svojih priljubljenih ali si oglejte naše novice.

Kaj storiti v primeru, da mi perilo ne ustreza?

Aktuálně v magazínu


Datum:12.11.2018

Kljub skrbnemu merjenju in izbiri perila se včasih lahko zgodi, da vam naročeno perilo ne bo prav ali vam kako drugače ne bo ustrezalo. Tukaj najdete navodila, kaj storiti v takem primeru.

Katere možnosti torej obstajajo?

  1. Perilo vam zamenjamo za drugo velikosti ali drug izdelek.

  2. Vrnete nam izdelek, mi pa vam vrnemo denar.

Kako to naredim?

Samo izpolnite listek za reklamacijo, ki je del dobavnice. Na njem označite, katero blago vračate in ali zahtevate vračilo denarja ali menjavo blaga.

V primeru menjave dopolnite še želeno velikost perila, v kolikor pa želite perilo zamenjati za drug izdelek pa tudi ime ali barvo, če je to potrebno.

Če želite perilo samo vrniti (brez menjave), na dobavnici navedite številko računa, na katerega vam bomo poslali vrnjen denar. Če ne boste navedli številke računa, vam bomo denar vrnili preko nakaznice.

Pošiljko s tako izpolnjeno dobavnico samo še priporočeno pošljite na naslov, ki je naveden na zadnji strani te dobavnice: Astratex.si, Kopirka d.o.o., Žitna ulica 10, 2000 Maribor

Kaj lahko pričakujem potem?

Dostava vaše pošiljke k nam lahko traja tudi nekaj dni. Takoj ko prispe, bomo reševali vašo zahtevo.

Če bo blago, za katerega želite vrnjeno perilo zamenjati, na zalogi, vam nov paket pošljemo v 5 delovnih dneh.

Lahko pa se zgodi, da perila, ki ga želite, v tistem trenutku ni na zalogi. V tem primeru čakamo, da bo ponovno na voljo (če gre za izdelke iz redne ponudbe) – blago je ponovno na zalogi v 3 tednih. Če pošiljke z zamenjanim perilom ne boste prejeli v 15 delovnih dneh in ne boste želeli čakati, da bo blago ponovno na zalogi, se obrnite na našo linijo za pomoč strankam 01 777 86 87 ali preko e-maila [email protected]. Z našimi operaterkami se lahko dogovorite kako naprej.

Kako je s plačili pri menjavi ali vračilu blaga?

Če perilo, ki vam ne ustreza, samo vračate, potem je postopek preprost – v desetih dneh od dostave vaše pošiljke k nam, pošljemo denar nazaj na vaš račun (ali preko nakaznice).

Spletna menjava blaga

1. Brezplačna dostava- blago, ki ste ga izbrali na novo, vam bomo poslali brezplačno.

2. Hitra obdelava- zamenjano blago odpošiljamo v 5 delovnih dneh od prejema reklamiranega blaga.

 

Do spletne mejnave lahko dostopate tukaj.

 

Če imate še kakšno vprašanje, povezano z nakupom na Astratex.si, preberite Najpogosteje zastavljena vprašanja ali se obrnite na naš center za pomoč strankam na e-mail [email protected] ali telefon 01 777 86 87.