01 777 86 87
Meni

POLETNI TRENDI

Aktuálně v magazínu


Datum:14.7.2020

Naj vas navdihuje najboljše perilo.

Krajka
Angelia new

Modrček

Angelia New

KUPI

Črno čipkasto perilo

Črni čipkasti modrček je ena izmed osnov garderobe vsake ženske. Črna čipka nikoli ne bo šla iz mode, zato se splača investirati v lep in kvaliteten modrček. V njemu boste vedno videti seksi, a hkrati stilsko. V poletnih dneh ga lahko tudi diskretno razkrijete, na primer v izrezu na hrbtu.

Krajka
Angelia new

Modrček

Fluo

KUPI

Pastelni in neonski toni

Modrčki iz tila in delikatne čipke v različnih barvnih variantah za tople dni. Niso le udobni in prepustni,so tudi moderni. Tako kot črna čipka, to perilo paše pod široke srajce, zračne obleke in bluze.

Krajka
Angelia new

Modrček

Air Lite

KUPI

Športni stil

V vročini se počutimo dobro v vsem, kar je udobno in nas nas ne tišči. Zato so športni modrčki čedalje bolj priljubljeni in večina jih sedaj rada nosi tudi pod priložnostnimi oblačili. Danes je športne modrčke enostavno kombinirati z vsemi slogi. Tudi kot top pod suknjičem ali pod čipkasto bluzo.

Krajka
Angelia new

Pižama iz satena

Glorie

KUPI

Pižame kot del obleke

Pižame niso več samo za v posteljo. Lahkotne majice in srajce iz satena so narejene za poletje. Poskusite jih kombinirati s kavbojkami, krili ali elegantnimi hlačami. Ta poletni trend vam bo zagotovo všeč.

Oglejte si celotno poletno kolekcijo

Za vas smo izbrali najboljše spodnje perilo in oblačila za spanje v poletnih trendih. Zato ne odlašajte in preživite poletje v stilu in udobju.
Newsletter

Želite biti na tekočem z novostmi?Želite biti na tekočem z novostmi?

Urejanje, odjava