01 777 86 87
Meni

Moške boksarice

So udobni, elegantni in moderni. Moške boksarice počasi, a zanesljivo postajajo najbolj priljubljeno spodnje perilo. Ponujajo res udobno prileganje, vsak model je anatomsko oblikovan, narejeni pa so iz kakovostnih materialov, ki kože ne dražijo. Izbirate lahko tudi med kosi brez šivov, modeli iz bambusovih vlaken ali boksarice z zabavnim potiskom. In če želite zaloge, lahko v paketu kupite več izdelkov.

Izvirni modeli boksaric

Namesto navadnih belih ali sivih boksaric izberite raje boksarice v živahnih barvah ali takšne z razigranimi slikami. Vašo partnerico boste tako gotovo razveselili in v moški garderobi boste prekašali ostale. Barve so preprosto »in«. Dokažite, da niste staromodni in izbirajte med  boksaricami v izvirnih barvah.  V naši ponudbi boste našli tudi modne vzorce, ki vam bodo že na prvi pogled zelo všeč. In ko boksarice od Astartex.si oblečete, jih boste vedno želeli nositi. 

Če vas izvirne ali zabavne boksarice niso prepričale, poglejte tudi tangice in spodnjice ali udobne moške široke boksarice