01 777 86 87 (PON - PET 8.00 - 17.00) 01 777 86 87 (8.00 - 17.00)

Svetovalnica
0
Do brezplačne dostave manjka še 9999,- Kč

Moške boksarice

So udobne in moderne. Moške boksarice priznanih znam počasi postajajo najbolj priljubljena vrsta spodnjega perila. To ni nič nenavadnega – saj nudijo zares udobno nošenje in povrhu pritegnejo pozornost ženskih pogledov. Vsak model ima anatomsko oblikovane hlačnice in je izdelan iz kakovostnega materiala, ki ne draži kože. Odlično se prilegajo k telesu in so maksimalno udobne! Izbirate lahko med modeli v brezšivni izvedbi, v ponudbi najdete tudi moške boksarice z različimi motivi. Moderni moški nosijo boksarice - ali jih imate v omari tudi vi?


Izvirni modeli boksaric

Namesto navadnih belih ali sivih boksaric izberite raje boksarice v živahnih barvah ali takšne z razigranimi slikami. Vašo partnerico boste tako gotovo razveselili in v moški garderobi boste prekašali ostale. Barve so preprosto »in«. Dokažite, da niste staromodni in izbirajte med  boksaricami v izvirnih barvah.  V naši ponudbi boste našli tudi modne vzorce, ki vam bodo že na prvi pogled zelo všeč. In ko boksarice od Astartex.si oblečete, jih boste vedno želeli nositi. 

Če vas izvirne ali zabavne boksarice niso prepričale, poglejte tudi tangice in spodnjice ali udobne moške široke boksarice

Newsletter

Želite biti na tekočem z novostmi?Prijavite se na newsletter in pridobite 5 €

Urejanje, odjava