01 777 86 87
Meni

Modrčki

Pravilna izbira modrčka je pomembna tudi z zdravstvenega vidika. Pa vendar je za vse ženske pomembna tudi estetska funkcija modrčka. Lahko odpravi manjše nepopolnosti postave in izoblikuje čudovito obliko dekolteja. Vi pa se morate odločiti, ali raje izberete Push-Up modrček, balkonet modrček, nepodložen ali v celoti podložen model modrčka.

Izbirate lahko med različnimi velikostmi, tipi in materiali, povrhu pa še med različnimi barvami ali modrčki za različne priložnosti.

Nasveti, kako izbrati pravo velikost modrčka

Vsaki ženski je narava podarila drugačno obliko prsi. Kako izbrati pravo velikost modrčka? V pomoč vam bo nekaj preprostih nasvetov:

 • Za namene preglednice velikosti merite obseg čez prsi in obseg pod prsmi - metra ne zategujte niti ga ne pustite ohlapnega, prsim se mora ravno prav prilegati oziroma jih podpirati
 • Za večje prsi izbirajte izdelke z močnejšimi naramnicami
 • Ne pozabite na barvo oblačil, pod katerimi boste modrček nosili
  • Praktični in lepi 

   Da bi lažje izbrali modrček, ki vam bo odlično pristajal, smo za vas modrčke razporedili glede na lastnosti, ki ženske in mlade deklice najbolj zanimajo. Izbirate tako lahko med praktičnimi modrčki priznanih znamk s snemljivimi naramnicami, modrčki v brezšivni izvedbi, čipkastimi modrčki, modrčki za mamice in veliko več.

   Našli boste tudi priljubljene Push-Up modrčke in brezšivne modele, ki jih lahko nosite pod oprijete majice ali bluze. Balkonet modrčki vam bodo pričarali izjemen dekolte tudi v kombinaciji z večjimi izrezi. Pod obleke brez naramnic boste potrebovali izdelek s snemljivimi naramnicami. Izbirate lahko med zapenjanjem spredaj ali zadaj.

Newsletter

Želite biti na tekočem z novostmi?Prijavite se na newsletter in pridobite 5 €

Urejanje, odjava