01 777 86 87 (PON - PET 8.00 - 17.00) 01 777 86 87 (8.00 - 17.00)

Svetovalnica
0
Do brezplačne dostave manjka še 9999,- Kč
Meni

Perilo za oblikovanje postave


Perilo za oblikovanje postave še zdaleč ni namenjeno le ženskam, ki nosijo večje številke. Njegova naloga namreč ni le ustvariti vitkejšo postavo. Odlično zgladi obrise vaše postave pod oprijetimi oblekami. Poskrbi, da robovi hlačk ali modrčkov in nevšečne kožne gube ostanejo skriti. Zelo prav vam bo prišlo tudi v obdobju večernih plesov. Preprosta rešitev za izboljšanje postave.

SOFT CONTROL - nižja stopnja oblikovanja, učinek, ki zgladi kritične predele

MID CONTROL - srednja stopnja oblikovanja, učinek oblikovanja in formiranja kritičnih predelov

MAX CONTROL - najvišja stopnja oblikovanja, z izrazitim učinkom oblikovanja kritičnih predelov, pomaga ustvariti vitkejšo postavo za kar 2 velikosti!

NAJBOLJ PRODAJANO

Hlačke, bodiji in obleke za oblikovanje postave

Hrepenite po ravnem trebuščku, a je ne glede na ves trud vaš boj z maščobnimi oblogami brez uspeha? Tudi v tem primeru lahko brez skrbi oblečete oprijeto oblekico, ki lepo poudari vaše popolne obline. Stezne hlačke z visokim pasom ne dovolijo, da bi vaša zadnjica pokvarila vašo dobro voljo. V popolnosti zožijo vaše boke in vam izoblikujejo privlačno zadnjico.

Za učvrstitev celotnega telesa uporabite bodi za oblikovanje postave, ki poskrbi za vaše boke in zadnjico, hkrati pa vam izoblikuje popoln pas. Pod večerno in klasično obleko uporabite obleko za oblikovanje postave, ki poskrbi za vsak predel in vi boste lahko le še žareli. 

Ne skrbite zaradi pomanjkljivosti vaše postave – vaš partner vas obožuje takšno, kot ste, in za ostale lahko uporabite perilo za oblikovanje postave iz naše ponudbe. Nabavite si stezne hlačke za vitkejšo postavo in drugo perilo za oblikovanje postave od Astratex.si. 

Newsletter

Želite biti na tekočem z novostmi?Prijavite se na newsletter in pridobite 5 €

Urejanje, odjava