01 777 86 87
Meni

Modrčki Maia

Aktuálně v magazínu


Datum:22.10.2021

Modrčki Maia

Prilagodijo se vašim oblinam. Katerega si boste izbrali?

Košarice s posebno tehnologijo

Za vse nedrčke Maia so značilne rahlo ojačane košarice iz edinstvene termoaktivne pene. Pod vplivom toplote telesa se košarice oblikujejo po oblinah telesa in ves dan oprsju zagotavljajo udobno oporo. Gladke košarice dopolnjujejo naramnice in obrobe iz satena.

Spoznajte vse modele

Modrček Maia, ki je že dolgo med našimi najbolj prodajanimi, ponujamo v več izvedbah. Ne glede na to, ali ste ljubiteljica gladkega oblikovanja ali dekorativnih elementov, zagotovo imate na izbiro, kar želite.

Maia4D Soft Control Pearl

Osrednji del penastih košaric modela Maia4D Soft Control Pearl dopolnjuje nežna čipka in biserček. Ti detajli dajejo modrčku razkošen izgled.

Maia4D Soft Control Lace

Na mestu, kjer sta košarici povezani z naramnicami, je modrček Maia 4D Soft Control Lace okrašen z diskretno čipko. Ta oblika izgleda zelo elegantno.

Maia 4D Soft Control Deluxe

Modrček Maia 4D Soft Control Deluxe je okrašen z naramnicami s satenastim izgledom, ki jih dopolnjuje satenast trak, ki obroblja košarice in linijo kosti. Idealen model za vsakodnevno nošenje.

Modrček za dojenje Maia4D Soft Control

Za enostavno dojenje lahko zgornji del košaric modrčka Maia4D Soft Control odpnete. Model je na sredini okrašen z diskretno čipko v monokromatskih odtenkih.

Modrčki, ki jih ženske obožujejo

Modrčki Maia imajo na tisoče zadovoljnih uporabnic. Naše stranke še posebej cenijo udobje in material, ki se prilagaja njihovim oblinam. Zato pogosto ne ostanejo le pri enem modrčku, ampak jih imajo z veseljem v predalniku več kosov.Nevidne spodnje hlačke

Modrčke Maia lahko kombinirate v čudovit komplet s spodnjicami ali brazilkami iz iste linije. Te so zašite iz finih mikrovlaken, njihovi robovi pa so lasersko izrezani, zato se pod oblačili ne vidijo.

Vam je ta izdelek všeč? Priporočite ga svojim prijateljem!

Facebook
Kopirajte povezavo

Newsletter

Želite biti na tekočem z novostmi?Želite biti na tekočem z novostmi?

Urejanje, odjava