01 777 86 87
Meni

Ko se ohladi …

Aktuálně v magazínu


Datum:12.11.2020

Uživajte v poležavanju v postelji, ali pri vadbi na svežem zraku ali ob zasluženi sprostitvi.

Krajka
Angelia new

Kopalni plašč iz satena

Flowers

KUPITE

Saten v nežnem dizajnu

Sijajni saten je eleganten nadomestek bombažnim nočnim oblačilom. Če se želiš počutiti kot prava dama, ti bo satenast kopalni plašč, pižama ali kombineža to vsekakor omogočila, poleg tega pa bo še dodatno polepšala tvoj nočni videz. Preizkusite, na primer, dizajn z nežno rožo natisnjeno na beli podlagi, ki jo boste pri nas našli na večih modelih. Zahvaljujoč njim, lahko uživate v romantičnem dizajnu pozimi in poleti.

Krajka
Angelia new

Jopica

Loap Maike

KUPITE

Ostani v gibanju

V športnih aktivnostih na prostem lahko uživate, čeprav je zunaj že precej mraz. Ampak prej je treba dobro premisliti, kaj obleči. Idealna izbira so oblačila iz funkcionalnih materialov, ki zagotavljajo toplotno izolacijo in odvajajo vlago iz telesa, a kljub temu ostajajo lahka in zračna. Poleg tega pa še izgledajo odlično. Mi vam lahko omogočimo, da vas pri športu ne bo nič omejevalo.

Krajka
Krajka

Funkcionalni komplet

Helly Hansen Active

KUPITE

Modrosti v večih plasteh

Dolgi sprehodi po svežem zraku koristijo telesu in duši. Toda v naravi vas mraz zlahka premaga. Pred mrazom vas bosta ščitili funkcionalna majica z dolgimi rokavi in legice z udobnimi, ravnimi šivi. Ta tanka, a učinkovita plast, ki jo lahko igrivo skrijete pod oblačila, vas bo zanesljivo ogrela. Takšna oblačila so tudi zelo primerna za zimske športe.

Krajka
Angelia new

Dvodelne kopalke

Cindy

KUPITE

Stres raztopite v masažni kadi

Letošnje leto je prineslo veliko zahtevnih trenutkov. Zato, če je le mogoče, si privoščite sproščujoč wellness tretma. To vas bo sprostilo in vam razbistrilo misli. Privoščite si lahko tudi nove kopalke za na bazen ali za v masažno kad. Čeprav se je sezona kopalk uradno zaključila, v naši ponudbi ostajajo celo leto.


Newsletter

Želite biti na tekočem z novostmi?Želite biti na tekočem z novostmi?

Urejanje, odjava