01 777 86 87
Meni

Kako delujejo menstrualne hlačke?

Aktuálně v magazínu


Datum:20.12.2020

Prijetne, neustrašne, diskretne.

kupon

Menstrualne hlačke so skoraj iste debeline kot navadne hlačke, niso vidne pod oblačili in sploh ne boste opazile da jih nosite. So zanesljiva in priročna zamenjava za vložke in tampone. V nasprotju s klasičnimi menstrualnimi pripomočki ostanejo na mestu, se ne odlepijo in vas ne motijo. Posebni, sodobni materiali zagotavljajo popolno zaščito pred prepuščanjem, preprečujejo nastanek bakterij in neprijetnih vonjav. Zahvaljujoč možni večkratni uporabi, so koristne za naravo in okolje.

Posebna plast

Hlačke so zasnovane s posebnim vpojnim vložkom, ki je sestavljen iz več delov:

  1. Vpojna plast
    vpije vso tekočino
  2. Antibakterijska plast
    preprečuje neprijetne vonjave in rast bakterij
  3. Neprepustna plast
    pa zadrži tekočino

Kako izbrati prave?

Menstrualne hlačke izberete glede na moč vaše menstruacije, pogostost uporabe ali glede na uporabnost materiale, saj so narejena iz mikrovlaken, modala ali nanovlaken.

Za šibko ali srednje močno menstruacijo

Za ženske s šibko menstruacijo so spodnjice popolni nadomestek za vložke in tampone. Lahko jih nosite 8-12 ur in ne da bi prepustile.

Menstrualne hlačke

Flux Invisible Cheeky

KUPI

Za močnejšo menstruacijo

Ženskam z močnejšo menstruacijo so namenjene spodnje hlačke z večjo absorpcijsko sposobnostjo, kar zagotavlja zanesljivo zaščito med nošenjem. Uporabite jih lahko kot enakovredno zamenjavo za ostale higienske izdelke, ali pa kot dodatek k tamponom.

Menstrualne hlačke

Flux Hi-Waist

KUPI

Dnevna in nočna oblačila

Menstrualne hlačke so primerne za vsakodnevno nošenje, saj bodo zagotovile zanesljivo zaščito med delovnim časom, šolskim poukom in zahtevnimi športnimi aktivnostmi.
Nočne menstrualne hlačke so zaradi posebnega vpojnega dela prilagojene za spanje. Vpojni del se razteza do pasu, pomaga enakomerno razporediti tekočino in preprečuje prepuščanje ponoči, ne glede na to, v kakšnem položaju ste vajeni spati.

Menstrualne hlačke

Eco Moon

KUPI

Koliko naj jih kupim?

Idealno število je odvisno predvsem od jakosti menstruacije in pogojev, ki jih imate za pranje in sušenje. Če se odločite za uporabo spodnjih hlačk kot edinega higienskega pripomočka, vam priporočamo, da kupite vsaj štiri za dnevno nošenje in vsaj tri za nočno. Tako lahko zanesljivo in brez skrbi pokrijete dvodnevno nošenje.

Nega

Mnenja in izkušnje


Newsletter

Želite biti na tekočem z novostmi?Želite biti na tekočem z novostmi?

Urejanje, odjava