01 777 86 87
Meni

V glavni vlogi modrček Celebration

Aktuálně v magazínu


Datum:15.2.2022

V glavni vlogi modrček Celebration

Slavljenje ženstvenosti s čipko

Premišljena igra kontrastov

Nepodložene košarice modrčka Celebration so narejene iz čudovite čipke in podložene s finim tilom. Čipkasti relief tako odlično izstopa na koži. Zaradi klasičnih in podpornih stranskih kosti ter višje sredine ostanejo tudi velike prsti na svojem mestu.

Barvna paleta, ki se ji ni mogoče upreti

Nepodložen modrček Celebration imamo v ponudbi v treh barvnih izvedbah. Če vam bo model všeč, lahko si ga nabavite v več barvah.

Kožna

Odlična izbira pod svetlo bluzo ali belo obleko.


Črna

Dobrodošla bo v primeru kombiniranja s temno večerno obleko.

Rdeča

Odtenek, ki v kontrastu s kožo izgleda veličastno.

Za vsak dan tudi izredni trenutki

Čeprav modrček Celebration s svojim imenom nakazuje, da je namenjen za svečane priložnosti, lahko se nanj zanesete tudi ob vsakdanji uporabi. Vseeno je, ali ga oblečete pod zapeljivo obleko, pod bluzo ali navadno majico, vedno se boste počutili izjemno. Kajti vsak dan je lahko mala proslava.Preizkusite tudi polpodloženi model

Imate raje polpodložene modrčke? Potem imamo za vas dobro novico. Celebration namreč ponujamo tudi v tej izvedbi. Prevladujoči element modrčka s prijetno mehkima in dovolj globokima košaricama ostaja fina čipka, ki ob straneh prehaja v gladko zapenjanje.

Ali so vam všeč gladke košarice? Brez težav

Med zasnovo Celebration smo imeli v mislih tudi ženske, ki so jim všeč gladki materiali. Zato smo zanje zasnovali polpodložen model z gladkimi košaricami iz mikrovlakna z nežnim čipkastim robom. Modrček je zaradi svoje zasnove primeren za velike in tudi manjše prsi.Zapeljiv komplet v vaši režiji

Modrčke Celebration lahko kombinirate kar s tremi tipi hlačk. Ljubiteljice čipke lahko izberejo hlačke klasičnega kroja ali zapeljive tangice. Tretji model iz gladkega mikrovlakna z romantično čipko v sprednjem delu je idealen za prilegajoča oblačila.

Ali vam je izdelek všeč? Priporočite ga tudi svojim prijateljem!

Facebook
Kopirajte povezavo