01 777 86 87
Meni

V glavni vlogi modrček Anastasia

Aktuálně v magazínu


Datum:14.12.2021

V glavni vlogi modrček Anastasia

Doživite resnično udobje z mehkim bombažem.

Bombaž, ki razvaja vašo kožo

Modrček Anastasia predstavlja kombinacija mehkega bombaža in prefinjene čipke. Nepodložene košarice s klasično kostjo in navpičnim šivom nežno oblikujejo prsi, kost pa jim zagotavlja zanesljivo oporo. Privlačni detajli so majhne pentlje, ki krasijo višjo sredino in naramnice modrčka.

Tri klasične barve

Modrček Anastasia lahko kupite v treh osnovnih barvnih tonih. Zaradi tega postane temelj vašega predalnika s perilom. Verjetno je, da ne bo ostalo samo pri enem.

Anastasia, bela

Priljubljena klasika, ki vedno deluje čisto, nežno in prefinjeno.


Anastasia, črna

Odlično se razume s črnimi in barvnimi oblačili.

Anastasia, bež

Nevidna opora pod belo majico ali svetlo bluzo.

94 % zadovoljnih uporabnic

Anastasia je stalnica naše ponudbe že več kot tri leta. Najbolj priljubljena med ženskami, ki iščejo udobje, pri perilu dajejo prednost klasiki in se za modne muhe ne zanimajo. Naše stranke, ki so modrček že kupile, pohvalijo izredno široko skalo velikosti, udoben kroj in prijeten material.V stranski vlogi čudovite hlačke.

Modrček Anastasia lahko dopolnite s klasičnimi hlačkami z višjim in nižjim krojem. Oba modela dopolnjuje dekorativen nežno prozoren vstavek, ki se ujema s čipko na košaricah modrčka. Ker so izdelane iz nežnega bombaža, zagotavljajo odlično počutje ves dan.

Vam je ta izdelek všeč? Priporočite ga svojim prijateljem!

Facebook
Kopirajte povezavo