01 777 86 87
Meni

DALINI BONI

Aktuálně v magazínu


Datum:15.11.2019


DALINI BONI

Osrečite nekoga, ne da bi zgrešili. Izberite, ali želite bon prejeti po e-pošti ali tiskanega po običajni pošti. Za ostalo poskrbimo mi.

Elektronski bon po meri

Idealno darilo za zadnji trenutek. Zadostuje le nekaj klikov in že bo v vašem e-poštnem nabiralniku. Kako bo videti, je odvisno od vas.

Izdelajte bon

Standarden natisnjen bon

Klasičen darilni bon na kakovostnem papirju v elegantni ovojnici. Izberite vrednost, dokončajte naročilo v košarici in bon bo prišel k vam.

Kupite natisnjen bom

Ali veste, da ...

... je elektronski bon edino darilo, za katerega poskrbite v treh minutah?

Ni vam treba v trgovino, nanj vam ni treba čakati ali ga zaviti in okrasiti s pentljo. Zadostuje izpolniti posvetilo, izbrati dizajn in vnesti vrednost, nato vse plačati in bon dobite v e-poštni nabiralnik.

... bone najpogosteje kupujejo moški?

Ženske vedno vedo, kaj si kdo želi ali vsaj kaj potrebuje. Moški pa najpogosteje podarijo bon. Prihrani jim čas, obdarjenec pa si izbere prav tisto, kar si najbolj želi. To se imenuje dvojna zmaga!

... najpogosteje izberete darilni bon v vrednosti 100 €?

Za 100 € si lahko kupite dva čudovita kompleta s podvezicami in nogavicami, ali kopalke in prestižen kopalni plašč, ali na primer zalogo boksaric in nogavic za vse leto, in sicer s pižamo vred. Preprosto se vam ni treba zadrževati in si vsaj enkrat dajte duška.

... z darilnim bonom nekoga razveselite, tudi kadar ne veste, kaj bi podarili?

S plačanim nakupom preprosto ne bi mogli zgrešiti, četudi bi si želeli (seveda pa si tega ne želite). Obdarovani ali obdarovana si izbere, kar si resnično želi. V ustrezni velikosti ter želenega kroja in barve.


Newsletter

Želite biti na tekočem z novostmi?Želite biti na tekočem z novostmi?

Urejanje, odjava