01 777 86 87
Meni

Darilni boni

Aktuálně v magazínu


Datum:13.1.2021


Podarite darilni kupon za nakupe v Astratexu

Če se ne morete odločiti katero darilo bi izbrali, stavite na varnost. Izberete lahko praktični elektronski ali pa klasični papirnati kupon. Odločitev je vaša. Za ostalo bomo poskrbeli mi.

Elektronski kupon

Popolno darilo v zadnjem trenutku. Naredite le nekaj klikov in po elektronski pošti vam bomo poslali bon, ki ga oblikujete sami.

Ustvarite kupon po naročilu

Papirnati kupon

Kvalieten papir v elegantni kuverti. Izberite vrednost, dokončajte naročilo in kupon vam bomo poslali po pošti.

Kupite natisnjen kupon

Ali ste vedeli, da…

... je elektronski bon edino darilo, ki ga lahko dobite v 3 minutah?

Ni vam treba po nakupih, ni ga potrebno čakati ali zaviti v darilni ovoj. Preprosto napišite posvetilo, izberite dizajn ter znesek, plačajte in bon bo poslan na vaš email.

... darilne bone največ kupujejo moški?

Ženske skoraj vedno vedo, kaj si nekdo želi ali vsaj kaj potrebuje. Ampak moški darila najpogosteje nadomestijo z boni. Prihrani čas in naj si vaš bližnji sam izbere tisto, kar si najbolj želi. To se imenuje dvojna zmaga!

... ali najpogosteje izberete bon za 120 €?

Za 120 € lahko kupite ali dva čudovita kompleta s podvezicami in najlonkami ali kopalke ter razkošen kopalni plašč ali pa zalogo boksaric in nogavic za celo leto, vključno s pižamo. Lahko si izberete tudi kaj drugega, zato le vržite v košek.

... boste z bonom razveselili, tudi če ne veste kaj izbrati?

S kreditom za nakup preprosto ne morete zgrešiti, tudi če poskusite (ampak ne poskusiti). Obdarovanec ali obdarovanka bodo sami izbrali, kaj si v resnici želijo. Tudi pravo velikost, kroj in barvi.


Newsletter

Želite biti na tekočem z novostmi?Želite biti na tekočem z novostmi?

Urejanje, odjava