01 777 86 87 (PON - PET 8.00 - 16.00) 01 777 86 87 (8.00 - 16.00)

Svetovalnica
0
Do brezplačne dostave manjka še 9999,- Kč
Meni

Vaš hranilnik

Aktuálně v magazínu


Kategorije

Datum:27.12.2018

Kaj je vaš hranilnik?

Hranilnik je darilo za vašo registracijo in nakupovanje na www.astratex.si. V hranilnik vam bomo vrnili del kupnine. Denar iz hranilnika lahko uporabite pri drugih nakupih na Astratex.si.

Kaj vam prinaša vaš hranilnik?

- Po 15 dneh od plačila naročila vam bomo v hranilnik vrnili 8 odstotkov vrednosti opravljenega nakupa (če blaga ne vrnete). Med naročanjem morate biti prijavljeni v svoj račun na Astratex.si.

- Znesek v hranilniku lahko spremljate v vsakem trenutku (po prijavi v vaš uporabniški račun).

- Znesek iz hranilnika lahko za plačilo nakupa uporabite kadarkoli (uporabite ga lahko le za plačilo blaga, ne pa tudi za plačilo dostave).

Kako denar dobite v hranilnik?

Po preteku 15 dni od plačila naročila boste v hranilnik prejeli 8 odstotkov vrednosti dejanskega nakupa (torej izdelkov, ki jih kupite in ne vrnete). Znesek v vašem hranilniku se zviša z vsakim nakupom, vi pa ga lahko porabite, kadar koli želite.

Primer iz prakse:

- Če kupite blago v znesku 150 € in vrnete za 50 € blaga, v hranilnik prejmete 8 odstotkov od 100 €.

- Če kupite blago v vrednosti 150 € in vrnete za 150 € blaga, v hranilnik ne prejmete nič.

- Če kupite blago v vrednosti 150 € in obdržite vse izdelke, v hranilnik prejmete 8 odstotkov od 150 €.

Kako lahko porabim znesek iz hranilnika?

Z denarjem, ki ga prejmete v hranilnik, lahko plačate nakupe (ali dele nakupov) samo na www.astratex.si. Znesek iz hranilnika lahko uporabite za plačilo blaga, ni pa z njim mogoče plačati dostave. Denarja iz hranilnika ni mogoče prejeti v gotovinskem izplačilu.
 
Način uporabe denarja v hranilniku je preprost: najprej se morate prijaviti v svoj uporabniški račun. To lahko storite s klikom na »Prijavite se in spremljate naročilo« v zgornjem desnem kotu ekrana. Zdaj lahko uporabite denar iz hranilnika.

Pod pregledom blaga v košarici najdete gumb »Unovči denar iz hranilnika«. Ko boste kliknili nanj, se vam bo skupaj z možnostjo koriščenja tega zneska prikazala informacija o stanju v hranilniku.

Če boste unovčili denar s svojega računa, se bo ta razdelil med posamezne postavke v košarici. Celotna cena nakupa (vključno z DDV) se bo znižala za znesek, ki vam je na voljo na računu, stanje na računu pa se bo ponastavilo.

Če denarja v hranilniku ne boste porabili za nakupe, bo znesek ostal na vašem hranilniku šest mesecev po zadnjem nakupu (torej od zadnjega naročila). Če denarja ne boste porabili, boste dva tedna pred iztekom veljavnosti prejeli e-pošto z obvestilom.

Ko denar v hranilniku propade, ga ni več mogoče uporabiti. Seveda pa lahko zbirate nov denar za nova naročila.

Kako lahko spremljam stanje v hranilniku?

Stanje v hranilniku lahko spremljate 24 ur na dan po prijavi v svoj uporabniški račun (v desnem zgornjem kotu ekrana). Na uvodni strani boste videli stanje svojega hranilnika.

V primeru kakršnih koli vprašanj nam pišite na info@astratex.si ali pokličite na številko 01 777 86 87. Dosegljivi smo vsak delovnik med 8:00 in 13:00.


Newsletter

Želite biti na tekočem z novostmi?Prijavite se na newsletter in pridobite 5 €

Urejanje, odjava