01 777 86 87 (PON - PET 8.00 - 16.00) 01 777 86 87 (8.00 - 16.00)

Svetovalnica
0
Do brezplačne dostave manjka še 9999,- Kč
Meni

Razvrsti po kriterijih

 
Če se ukvarjate s športom, in to v kakršni koli meri ali obliki, morate izbrati ustrezno vrsto modrčka. Pravilna izbira športnega modrčka ne le preprečuje prekomerno gibanje prsi, nudi tudi prijeten občutek udobja. Poleg tega vas ščiti pred nepovratnim popuščanjem prsnih žlez in vezi, kar vodi v povešene prsi. Sodobni moderni funkcionalni materiali zagotavljajo odvajanje vlage od kože, koži omogočajo, da diha, in nenazadnje kožo lahko celo nahranijo (npr. z aloe vero), in to pri vsakokratni športni aktivnosti. 

 

Športni modrčki za občutek udobja in vaše zdravje

Ali se posvečate športu zaradi zdravja in lepo oblikovanega telesa in hkrati uporabljate navaden modrček? Potem je ves trud mogoče čisto zaman. Med aktivnim gibanjem se prsi lahko premikajo v razponu od deset do dvajset centimetrov (oziroma tudi več – odvisno od velikosti), takšno gibanje posledično obremenjuje kožne vezi. Slednje se lahko zaradi prekomerne obremenitve dobesedno raztegnejo, kar ne bo ugajalo vašim očem in ne bo koristno niti za vaše zdravje. Čvrst športni modrček ali top poskrbi, da prsi ostanejo na mestu, s čimer prispeva;k oblikovanju vaše čudovite postave.

 

Kako pravilno izbrati športni modrček

Izbirate športni modrček in ne veste, katere kriterije morate upoštevati? Tukaj vam bomo svetovali, kako izbrati pravi tip športnega modrčka

 

Newsletter

Želite biti na tekočem z novostmi?Prijavite se na newsletter in pridobite 5 €

Urejanje, odjava