01 777 86 87 (PON - PET 8.00 - 17.00) 01 777 86 87 (8.00 - 17.00)

Svetovalnica
0
Do brezplačne dostave manjka še 9999,- Kč
Meni

Razvrsti po kriterijih

 

Spodnje perilo za deklice in ženske usmerjene v športne aktivnosti? To so ženske boksarice. Vesele in igrive, predvsem pa udobne. Nič več robov, ki tiščijo v dimljah, niti šivov, ki na zadnjici motijo pod oprijetimi kavbojkami. Ženske boksarice znajo prikriti tudi kakšen odvečen kilogram in poskrbeti za dvig zadnjice pri tistih z vitkejšo postavo. Kupite tudi ta trendovski kos perila in pokažite svetu, da ste moderna ženska, ki točno ve, kaj hoče.

 

Boksarice za največje udobje

Boksarice že zdavnaj niso namenjene le moškim. Tudi oblikovalci ženskega perila so odkrili prednosti tega kosa perila in sedaj nežnejšemu spolu ponujajo moderne kroje ženskih hlačk. Boksarice nudijo največje udobje – izdelane so iz prijetnega materiala s 95-odstotnim deležem bombaža, zaradi kratkih hlačnic vas ne bodo tiščale v dimljah.

Laskave ženske boksarice

Ob besedi »boksarice« si večina ljudi predstavi kos moškega perila, kljub temu znajo ženske boksarice poudariti pravo ženstvenost.  Graciozne obline ženskega telesa postanejo v kombinaciji z boksaricami še posebej čutne in tako pritegnejo pozornost vsakega moškega. Poskusite enkrat zamenjati nežne čipkaste tangice s tovrstnimi drznimi hlačkami in vzemite vajeti v svoje roke.

Newsletter

Želite biti na tekočem z novostmi?Prijavite se na newsletter in pridobite 5 €

Urejanje, odjava